Personlig om meg

Jeg kommer fra en veldig liberal familie og mine foreldre var tenåringsforeldre, 17 og 19 år da de fikk meg. Min far var pønker og husokkupant og min mor var opptatt av åndelig selvutvikling.  De to møttes på norges første alternative senter, Bauker kursgård i Gausdal, hvor moren og farmoren min tok kurs i psykodrama. Bauker står i dag som det viktigste bidraget til en alternativ tenkning i Norge, og tanken bak hele prosjektet var å skape en bedre verden med fokus på  felleskapet. Jeg ble unnfanget på Bauker og fikk mer eller mindre bokstavelig talt psykodrama inn med morsmelka.

På den ene siden vokste jeg opp i Blitz, punk rock, ska og skinhead- miljøet på

Oslo´s østkant og på den andre siden vokste jeg opp blant hippier, psykoterapeuter og antroposofer.  Jeg er også delvis vokst opp hos min farmor på vestkanten, hun var en veldig dyktig psykodramaterapeut, og senere tok jeg årsstudium i psykodrama og jobbet sammen med henne i 10 år for å drive hennes livsverk, Norsk - Psykodrama Akademi. Alle de veldig forskjellige personlighetene jeg fikk oppleve i disse ulike miljøene, fra kollektivisme til individualisme og politisk aktivisme, gjorde at jeg lærte meg å se verdien av mangfold og menneskers ulike livsstiler. 

 

Jeg var 15 år da jeg stod fram som bifil i et lesbisk forhold. Rundt den samme tiden ble en liten drøm om å bli sexolog født. Seksualitet, personligheter og relasjoner har opptatt meg så lenge jeg kan huske. 

Med årene har det vist seg at mange i min egen familie er skeive og hvor nesten hele regnbuespekteret er representert. 

PSX_20210325_004407.jpg

"Love means partnership not ownership, appreciation not possession" 

- unknown